Tässä on eniten tienaava julkkispari – selätti kirkkaasti jopa Beckhamit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Beyonce ja Jay-Z ovat jo jonkin aikaa kuuluneet maailman eniten tienaavien julkkispariskuntien listalle. Nyt heidät on nimetty tämän hetken julkkismaailman hyvätuloisimmaksi aviopariksi, joka jätti siten taakseen esimerkiksi David ja Victoria Beckhamin.

Beyonce ja Jay-Z ovat yhdessä tienanneet viimeisen 12 kuukauden aikana noin 62 miljoonaa euroa. Perässä hiihtävät brasilialainen supermalli Gisele Bundchen ja hänen aviomiehensä, jenkkifutistähti Tom Brady, kun taas Beckhamit ovat listalla vasta kolmantena, tienaten vuodessa noin 42 miljoonaa euroa.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.