Irina Shayk peitteli bikineitään – ei aivan onnistunut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa seurusteleva neitokainen on kuluneen vuoden aikaan lunastanut paikkansa mallimaailman kirkkaimmassa kärkipäässä.

Maailman kuumimpiin naismalleihin lukeutuva Irina Shayk on nyt kuvattu shoppailemassa yhdessä ystäviensä kanssa julkkisten suosimassa Porto Cervossa. Rannalta kaupoille lähtenyt Irina yritti parhaansa mukaan peitellä bikineitään, mutta paparazzi onnistui tallentamaan hänet näyttäviin kuviin.

26-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo lukuisissa lehdissä ja muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007.