Näin paljon vietät elämästäsi vessassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen ihminen viettää vessassa eri pituisia aikoja, mutta tutkimusten perusteella keskimäärin ihminen viettää siellä noin puoli tuntia päivässä. Siitä vartti kuluu itsensä tyhjentämiseen ja toinen samanlainen muihin toimiin, kuten meikkaamiseen ja hiustenlaittoon.

Puolen tunnin keskiarvolla ihminen kuluttaa vessassa joka viikko 210 minuuttia, eli 3,5 tuntia viikossa. Toisin sanoen 14 tuntia kuukaudessa ja 7,58 vuorokautta vuodessa. 75 vuotiaaksi elävä ihminen on siten viettänyt elämästään vessassa 568 vuorokautta, eli peräti 19 kuukautta. Asiasta kertoi Ask.com.

Vessassa vietetystä ajasta eri tutkimukset ovat antaneet kuitenkin hieman eriäviä tuloksia, mutta keskimäärin jokainen ihminen käy kuitenkin vessassa peräti 2.500 kertaa, eli noin 6 – 8 kertaa päivässä. Saman julkaisun mukaan Yhdysvaltojen Kansasin osavaltiossa asuva nainen vietti kaksi vuotta putkeen vessanpöntöllä istuen, jolloin hänen ihonsa alkoi kasvaa pöntön mukaisesti.