Idols-tähti Diandra Flores myynyt kultaa: ”Kiitos kaikille!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelman suurimmaksi tähdeksi noussut Diandra Flores on saanut uransa käyntiin vauhdikkaasti. Hänen Outta My Head -singlensä on jo nyt radiohitti ja nyt myös samanniminen esikoislevy on myynyt kultaa.

– Olen todella onnellinen, että levy on myynyt kultaa. Kiitos kaikille ketkä ovat levyn kaupasta napanneet, toivottavasti ihmiset ovat viihtyneet levyn parissa, Diandra iloitsee.

Albumilta julkaistaan uusi sinkku syyskuun aikana. Prinsessalle-nimisen kappaleen radioversio tulee poikkeamaan albumilla olevasta.

– Prinsessalle kappaleessa on älyttömän kaunis teksti ja melodia. Tarina on hyvin koskettava. Radiossa soitettava versio eroaa levyllä kuultavasta, joten on kiva päästä esittämään uusi versio kappaleesta Elämä Lapselle konsertissa, poptähti kertoo.

Juuri 18 vuotta täyttänyt tähti valmisteli albumiprojektinsa nopeassa aikataulussa. Kireätkin aikataulut taittuvat kuitenkin tehokkaasti. Viime viikolla Diandra sai opetusta muun muassa Beyoncen laulunopettajana toimineelta David Lee Brewerilta.

– David Lee Brewerin kanssa työskentely oli uskomatonta. David on huippuopettaja ja mahtava persoona, on kunnia saada olla hänen oppilaansa. Odotan innolla tulevia tunteja ja olen todella kiitollinen tästä upeasta mahdollisuudesta.