Donna D’Errico loukkaantui vuorella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarja toi aikoinaan katsojille tutuiksi muiden muassa Pamela Andersonin ja David Hasselhoffin treenatun vartalon. Donna D’Errico kuului myös sarjan tähtikaartiin, mutta nykyään kyseinen kaunotar tunnetaan lähinnä huumetörttöilyistään ja roolistaan elokuvassa Candyman: Day of the Dead. Hänet on myös valittu vuonna 1995 Playboyn Playmateksi.

Nooan arkista elämäntehtävänsä viime vuosina tehnyt Donna D’Errico on loukkaantunut ollessaan Ararat-vuorella etsimässä Nooan arkkia. Kaunotar putosi jyrkänteeltä ja sai useita ruhjeita kasvoihinsa ja muualle vartaloon. Hän julkaisi kuvat Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

43-vuotias Donna D’Errico oli aikoinaan naimisissa hard rock -yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin kanssa ja pariskunta tuli kuuluisaksi huumeidenkäyttönsä vuoksi. Donna ja Nikki tapasivat toisensa Mötley-rumpali Tommy Leen järjestämillä sokkotreffeillä. Lee seurusteli tuolloin Pamela Andersonin kanssa, joka on edelleen Donnan ystävä. Vuonna 2006 Donna ja Nikki hakivat avioeroa ja syyn erolle on epäilty olevan vaimon taustassa. D’Errico on aiemmin työskennellyt stripparina Teksasissa ja Las Vegasissa.