Hurja kuolinhuhu leviää verkossa: ”Kardashianien äiti menehtynyt”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Nyt 56-vuotias Kris Jenner on joutunut rajun nettihuhun kohteeksi. Twitter-palvelussa leviää nimittäin parhaillaan RIP Kris Jenner -trendi. Kuolinhuhu on selvästikin täysin tekaistu, sillä realitymamman tytär Kim Kardashian kertoi äitinsä olevan elossa.

– Se tunne, kun RIP Kris Jenner -trendi leviää Twitterissä, vaikka puhun hänen kanssaan juuri puhelimessa, Kim Kardashian kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kuolinhuhut ovat levinneet verkossa viime kuukausien aikana urakalla. Vastaavien nettihuhujen kohteeksi ovat joutuneet Kris Jennerin lisäksi muun muuassa Will Smith, Miley Cyrus, Eddie Murphy, Britney Spears, Brad Pitt, Johnny Depp ja Owen Wilson. He kaikki voisivat todeta Mark Twainin legendaarisin sanoin, “Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja.”