Jymy-yllätys: Actiontähdellä seksisuhde Kylie Minoguen kanssa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue nähtiin taannoin esiintymässä Kuningatar Elisabetin timanttijuhlan suurkonsertissa Lontoossa. Maailmanlaajuisesti jo yli 60 miljoonaa albumia urallaan myynyt laulajatar on muutoin viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Menestyksekkään musiikkiuransa ohella Kylie Minogue on ehtinyt kokeilla kykyjään myös näyttelijänä. Valitettavasti australialaiskaunottaren tunnetuin roolisuoritus lienee suosittuun videopelisarjaan löyhästi perustuvassa, vuonna 1994 julkaistussa Street Fighter -elokuvassa, jossa hänen vastanäyttelijänään toimi toimintatähti Jean-Claude Van Damme.

Nyt tuoretta The Expendables 2 -elokuvaansa mainostava Van Damme on paljastanut, että hänellä ja Kyliellä oli suhde Street Fighter -elokuvan kuvauksissa Thaimaassa.

– Olimme Thaimaassa ja meillä oli suhde. Suutelimme ja rakastelimme. Olisi epänormaalia jos meillä ei olisi ollut suhdetta, Kylie oli niin kaunis ja hän oli edessäni joka päivä kauniin hymynsä kanssa. Hän ei käyttäytynyt kuin iso tähti. Tunsin Thaimaan hyvin, joten esittelin hänelle oman Thaimaani, Jean-Claude Van Damme paljastaa The Guardian -lehdelle. On epäselvää, liittyykö toimintatähden ”omaan Thaimaahan” kaksoismerkitys.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980-, 1990- ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.