Ozzy Osbournen hymy hyytyi: Auton tuulilasissa ikävä yllätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Ozzy Osbourne on ollut viime aikoina otsikoissa ääniongelmiensa lisäksi myös 26-vuotiaan poikansa Jack Osbournen MS-taudin merkeissä. Televisiotähden Sharon-äiti purskahti itkuun, kun hän joutui puhumaan haastattelussa lapsensa vakavasta sairaudesta.

Taannoin keikkansa Saksan Mannheimissä ääniongelmien takia perunut ”Pimeyden prinssi” on nyt kuvattu vähemmän saatanallisissa puuhissa, sillä Ozzy bongattiin kaupungilla Sharon-vaimonsa kanssa. Kynsisalongista autolleen palanneen julkkisparin parkkisuoritus oli reissun aikana palkittu pysäköintisakolla.

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat tähdittäneet muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaa. Pariskunnan Jack-poika paljasti taannoin, että realitysarja pilasi hänen yksityiselämänsä. MS-tautia sairastava Jack Osbourne ei aiokaan enää ikinä palata realityohjelmien pariin. Osbourneilla on kolme lasta: Kelly, Jack ja Aimee.