Rakastunut Taylor Swift esitteli bikinivartalonsa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt ”erobiisejä” entisisille poikaystävilleen.

Nyt 22-vuotiaan kantritähden uutisoidaan seurustelevan vakavasti presidenttiperheen pojan Conor Kennedyn kanssa. Pariskunta on kuvattu jo useamman kerran läheisissä tunnelmissa julkisilla paikoilla. Viikonloppuna neitokainen vietti laatuaikaa poikaystävänsä ja tämän perheen kanssa Hyannis Portissa. Katso kuvat tästä.

Vaalea kaunotar oli valinnut ylleen punaisen bikinien yläosan ja raidalliset shortsit, jotka sopivat Swiftin muotityyliin. Hänen kerrotaan ostaneen viiden miljoonan dollarin arvoisen kartanon poikaystävänsä perheen naapurustosta. Kantrilaulaja on myös jo esitellyt rakkaansa vanhemmilleen.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.