Suomalaiskuvaajan koskettavia kuvia ylistetään maailmalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikonloppuna kuinka erään suomalaisen valokuvaajan teokset noteerattiin näyttävästi ympäri maailmaa ja samat kuvat ihastuttivat myös Staran sivuilla tuhansia lukijoita. Nyt samainen kuvaaja on saanut entistäkin suurempaa huomiota kuvillaan.

Nyt maailman suurin verkkolehti Daily Mail on tehnyt Hurskaisen kuvista näyttävän jutun. Nyt kyseessä olevissa kuvissa Hurskainen on ikuistanut lapsuuden kaverikuvat uudelleen siten, että niiden välillä on kulunut aikaa yli 20 vuotta. Kuvat löytyvät tämän gallerian alaosasta ja Daily Mail -lehden juttu puolestaan tästä linkistä.

Kuva: Wilma Hurskainen

Wilma Hurskainen on opiskellut valokuvausta Lahdessa ja Helsingissä. Hän on järjestänyt useita omia näyttelyitä Suomen lisäksi myös esimerkiksi Saksassa, Romaniassa ja Moldovassa sekä ollut mukana näyttelyissä Japanissa saakka. Kuvaajan verkkosivut kaatuivat viikonloppuna suuren kävijämäärän johdosta pian sen jälkeen, kun Stara julkaisi linki verkkosivuille.