Vastustamaton matkailumainos – Rihanna keikistelee pikkubikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Nyt työt ovat kuitenkin kutsuneet tähden takaisin kotimaahansa.

Rihanna kuvattiin nimittäin nyr Barbadoksella, jossa hän kuvasi kotimaansa uutta matkailumainosta. Hänet nähtiin hevosen selässä ja keikistelemässä bikineissä rannalla. Lienee sanomattakin selvää, että Rihannan tähdittämä mainos tulee valmistuessaan saamaan runsaasti huomiota.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.