Doutzen Kroes märkänä bikineissä – herkisteli vedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermalli Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Doutzen on nykyään yksi Victoria’s Secret -merkin enkeleistä ja hän synnytti taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa.

27-vuotias mallikaunotar on viettänyt kuluneella viikolla lomaa Miamissa, Yhdysvalloissa. Hän sai heti kintereilleen paparazzit, jotka ovatkin raportoineet bikinikuvia pitkin viikkoa. Nyt Doutzen Kroes nähdään keikistelemässä Miami Beachin rannalla yhdessä miesystävänsä Sunnery Jamesin kanssa.

Hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hän on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.