Kelly Ripa poseerasi meikittömänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuodesta 2001 saakka amerikkalaisia televisiokatsojia viihdyttänyt Kelly Ripa tunnetaan parhaiten Live with Regis and Kelly -keskusteluohjelmastaan. Kellyn pitkäaikainen juontajaystävä Regis Pilbin lopetti äskettäin televisiouransa, mutta kaunotar on jatkanut suositun televisio-ohjelman vetämistä yksin.

Nyt New Jerseystä kotoisin oleva Kelly Ripa nähdään nettikuvassa meikittömänä. Vaalea kaunotar on upea ilmestys ilman pakkelia, ja tähden iho näyttää hehkuvalta. Luonnonkaunis juontaja poseeraa kuvassa hiljattain kaapista tulleen ystävänsä Anderson Cooperin kanssa.

– Meillä on Andersonin kanssa upea suhde. Palvon häntä! Kelly Ripa kehui kollegaansa Us Weekly -sivuston mukaan.

Kuva: Twitter

Kelly Ripa kertoi aiemmin tällä viikolla, että hän aikoo turvautua botoxiin, kun hän huomaa ihonsa vanhentuneen. Kolmen lapsen äidin mukaan hän aikoo pistää botoxia muun muuassa otsaansa silottaakseen ryppyjä.

Kelly Ripa muistuttaa vartaloltaan lähinnä parikymppistä huippu-urheilijaa. Tämä siitä huolimatta, että hänellä on jo kolme lasta, joista viimeisin syntyi vuonna 2003. Näyttelijä Mark Consuelosin kanssa jo 13 vuoden ajan naimisissa olleen tähden vatsalihakset ovat nyt saaneet erityisesti suitsutusta. Kelly Ripa on palkittu urallaan myös Emmy-palkinnolla. Menestyksekkäällä näyttelijänurallaan hän sai aikoinaan peräti viisi Soap Opera Digest -palkintoa roolistaan All My Children -suosikkisarjassa.

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/pic-kelly-ripa-poses-without-makeup-alongside-anderson-cooper-2012168