Saippuasarjan teinitähden festariasu kuin prostituoidulla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen televisiosarja Hollyoaks on tehnyt monista näyttelijöistään tähtiä, ja yksi heistä on 18-vuotias Abi Phillips. Neitokainen on näyttelemisen ohella tehnyt uraa lisäksi musiikin saralla, sillä hän on myös laulaja ja lauluntekijä.

Nyt teinitähti on kuvattu osallistumassa viikonloppuna Staffordshiressä järjestettyyn V Festival -tapahtumaan yhdessä monien muiden julkkistähtien kanssa. Abi tosin erottui joukosta poikkeuksellisen näyttävällä festariasulla, sillä kovin kiltiltä tytöltä hän ei festariasussaan näyttänyt.

19-vuotias Abi Phillips tuli tunnetuksi Britanniassa Channel 4 -kanavalla esitettävästä Hollyoaks-saippuasarjasta, jossa hän näyttelee Liberty Savagen roolia. Vuoden 2011 kesällä Abi nähtiin esiintymässä laulajana T2-festivaaleilla. Samana vuonna hänet nimettiin Daily Mail -lehdessä tulevaisuuden lupaukseksi.