Maserati-kuski jätti avaimet virtalukkoon – moka tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autovakuutuksissa odotetaan poikkeuksetta, että auton haltija toimii huolellisesti. Jos näin ei toimita ja ongelmia ilmenee, maksaa vakuutus usein vain osan korvauksesta tai jättää rahat kokonaan maksamatta. Näin on nyt käynyt eräälle amerikkalaismiehelle.

Kiinteistövälittäjänä toimiva mies oli käymässä New Yorkin ytimessä Manhattanilla, kun hän pysäköi ökykalliin Maserati Gran Turismo 2008 -urheiluautonsa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä hetkeksi Times Squarelle ja jätti jostain syystä avaimet virtalukkoon. 43-vuotias mies näki nimittäin kadulla ystävänsä ja pysäytti autonsa häntä tervehtiäkseen, The New York Daily News uutisoi.

Sen jälkeen kaksi miestä lähestyi miestä ja pyysi saada ottaa kuvan autosta. Toinen miehistä nousi yllättäen autoon ja huomasi avainten olevan virtalukossa. Hetkessä toinenkin oli noussut kyytiin ja miehet kaasuttelivat paikalta auton omistajan seuratessa tyrmistyneenä vieressä. Mies ei suostunut kommentoimaan tapausta lehdelle.