Hauskat koirakyltit naurattavat – mutta uhmaisitko sinä näitä varoituksia?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet koiranomistajat asettavat esimerkiksi kotinsa piha-aitoihin merkkejä, joista tulee ilmi, että kyseistä taloutta vartioi karvainen nelijalkainen. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja hauskoista koirakylteistä varoitusteksteineen.

Kuva: Oddee

Kuvissa nähdään muun muuassa erään oven ikkunaan liimattu paperilappu, jossa on hymiöllä varustettu pyyntö koiranomistajille. Lapussa kirjoittaja pyytää, ettei koiranomistaja anna hauvansa ulostaa ovimatolle. Katso kuvat tästä.

Kuva: Oddee

Eräässä toisessa kyltissä varoitetaan, että aidan takana asustavalla koiralla on ase. Lisäksi kyltissä mainitaan koiran kieltäytyvän syömästä lääkkeitään. Toisessa varoituskyltissä taas muistutetaan, ettei söpöä koiraa kannata aliarvioida.