One Direction -tähti sai traagisen suru-uutisen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Teinitähti järkytti äskettäin naispuolisia ihailijoitaan Dublinin lentokentällä haukkumalla heitä prostituoiduiksi.

Nyt teinitähden uutisoidaan olevan surun murtama, sillä hänen kolme lapsuudenystäväänsä joutuivat rajuun auto-onnettomuuteen hänen kotikaupungissaan. Laulajan Quentin-niminen ystävä ei selvinnyt hengissä rajusta kolarista. Irlannin Mullingarista kotoisin oleva Niall Horan kertoi traagisesta tapauksesta faneilleen Twitter-blogissaan.

– Toivottavasti ystäväni selviävät. Ikävöimme Quentinia, Niall Horan kirjoitti Twitterissä.

Teinitähti sai kuulla suru-uutisen, kun hän oli esiintymässä yhtyeensä kanssa V-festivaaleilla Englannissa. Fanit lähettivät osanotto-viestejä Horanille ja lähettivät rukouksia menehtyneen 20-vuotiaan Quentin Reillyn perheelle. Poliisit tutkivat parhaillaan kolmen pojan rajua kolaria, joka tapahtui Killucan-moottoritiellä.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.