Asuntovaunun alta löytyi järkyttävä vieras – masturboija kuin agenttileffoista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tirkistelynhaluiset ihmiset saavat tyydytystä siitä, kun he tarkkailevat alastomia ihmisiä tai sukupuoliyhdyntöjä. Viime aikoina poliisit ovat saaneet kiinni useita tirkistelijöitä, jotka ovat esimerkiksi tuijottaneet salaa naisia julkisissa wc-tiloissa.

Nyt Yhdysvaltojen Massachusettsissa on pidätetty 44-vuotias mies, joka piileskeli kahden päivän ajan erään naisen asuntovaunun alla. Salemin poliisin mukaan Christian Hobbs -niminen mies teki äskettäin pientä remonttia kyseisen naisen asuntovaunussa.

Tirkistelystä tyydytystä saava mies päätti remontin päättymisen jälkeen jäädä tarkkailemaan naista ja hänen pientä poikaansa hyvin läheltä. Christian Hobbs nimittäin ”muutti” kahden päivän ajaksi asuntovaunun alle ja porasi tarkkailureikiä vaunun pohjaan. Lisäksi hän asensi pieniä videokameroita vaunun sisälle.

Miehen karmivat toimet paljastuivat, kun nainen huomasi kylpyhuoneessa ollessaan Hobbsin tuijottavan häntä tuuletusaukosta. Poliisien mukaan mies oli kiinni jäätyään tervehtinyt tyynesti naista. Tutkimuksissa vaunun alta löydettiin ruokaa, juomia ja nenäliinoja.

Tirkistelijä oli masturboinut samalla, kun hän tarkkaili alastonta naista kylpyhuoneessa. Hän oli myös kuvannut materiaalia, jossa nainen esiintyy alastomana poikansa kanssa. Miestä syytetäänkin nyt muun muuassa lapsipornon hallussapidosta, salakuuntelusta, murrosta ja vaanimisesta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.