Geri Halliwellilla kadehdittava bikinivartalo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Spice Girls -yhtyeessä aikoinaan vaikuttanut Geri Halliwell teki suositun tyttöbändin hajoamisen jälkeen soolouraa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Maailman menestyneimpiin tyttöbändeihin lukeutuva Spice Girls esiintyi äskettäin Lontoon olympilaisten päätösjuhlassa.

Nyt yhtyeen jäsen, Geri Halliwell, nähdään tuoreimman Hello!-lehden numeron kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä kuvissa. Treenatusta vartalostaan ihailua saava laulajatar nähdään eräässä otoksessa huvijahdilla valkoiset bikinit yllään. Juuri nelikymppisiään viettäneen Halliwellin vartalo on kuvien perusteella yhä edelleen kadehdittavan timmissä kunnossa. Katso kuvat tästä.

Geri Halliwell erosi taannoin poikaystävästään Henry Beckwithistä. Kahden vuoden ajan seurustellut pariskunta erosi, koska laulajan kerrottiin kyllästyneen miehensä jatkuvaan juhlimiseen. Eron syyksi veikattiin myös sitä, että 32-vuotias poikaystävä ei halunnut lapsia tai mennä naimisiin Spice Girls -popparin kanssa. Halliwell pääsi kuitenkin ylitse Beckwithistä, sillä nykyään hän seurustelee vielä tuntemattoman miehen kanssa.