Johnny Deppille järjetön palkka: Saa elokuvasta 60 miljoonaa dollaria!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin menestyneimpiin tähtiin lukeutuva Johnny Depp ilmoitti taannoin eroavansa pitkäaikaisesta kumppanistaan Vanessa Paradisista. Sittemmin hänen huhuttiin jättäneen kumppaninsa 26-vuotiaan vastanäyttelijänsä Amber Heardin takia.

Nyt 49-vuotiaan tähden kerrotaan tekevän huikean palkkaennätyksen uudesta elokuvaprojektista. Johnny Depp saa nimittäin tuoreimpien tietojen mukaan viidennestä Pirates Of The Caribbean -elokuvasta käsittämättömät 60 miljoonaa dollaria, eli 51 miljoonaa euroa. Lähteen mukaan Johnny Depp harkitsi pitkään ja vakavasti päätöstään jatkaa Kapteeni Jack Sparrow’n roolissa.

– Johnny on todella tarkka siitä, ettei hän lupaudu liian moneen elokuvaan. Hän ei halua pilata uraansa turhan monilla rooleilla, niin kuin John Travolta ja Nicolas Cage ovat tehneet, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Pirates Of The Caribbean -elokuvien neljä teosta ovat tuottaneet lähes neljä miljardia dollaria. Tuoreimmassa elokuvassa, Pirates Of The Caribbean: Vierailla vesillä, ei nähty edellisten lailla Orlando Bloomia ja Keira Knightleytä. Naispääosaa neljännessä osassa tähditti näyttelijätär Penelope Cruz. Viidennen elokuvan englanninkielinen nimi tulee olemaan Pirates Of The Caribbean: The Lost Abyss.