Poikabändin teinitähti alkoholisoitunut? ”Ei osaa kontrolloida juomistaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilaisen One Direction -poikabändin poplaulaja Niall Horan on kerännyt itselleen jo oman fanilauman. Nuorten naiskaunottarien ympäröimä Horan sai aiemmin tällä viikolla kuulla traagisen uutisen, sillä hänen lapsuudenystävänsä menehtyi auto-onnettomuudessa.

Nyt vaaleahiuksinen teinitähti on joutunut bänditoverinsa Harry Stylesin silmätikuksi. Poplaulajan isä, Bobby Horan, nimittäin pyysi Stylesia huolehtimaan pojastaan alkoholihuuruisina iltoina. Isä paljasti lehtihaastattelussa olevansa huolissaan poikansa alkoholin käytöstä, sillä Niall Horan humaltuu nopeasti jo muutamasta päihdejuomasta.

– Kaksi olutta ja hän hoipertelee. Bobby pyysi Harrya pitämään poikaansa silmällä, kun pojat ovat juhlimassa. Isä tietää, että Niall ei osaa kontrolloida juomistaan, lähipiiriin kuuluva henkilö paljasti The Daily Star -lehdelle.

Lähteen mukaan Niall Horan nolasi itsensä täysin viime kuussa, kun hän veti ”överikännit” The Saturdays -yhtyeen Rochelle Wisemanin häissä. Poplaulaja oli muun muuassa huudellut törkeyksiä, joita hän katui myöhemmin. Irkkutähdelle maistui alkoholi myös olympialaisten päätösjuhlien jälkeen.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.