Suosikkikoomikko kiidätetty sairaalaan – sai sydänkohtauksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koomikko-näyttelijätär Rosie O’Donnell tunnetaan muun muuassa nimeään kantavasta keskusteluohjelmasta, joka on huomioitu useilla Emmy-palkinnoilla. Hän on tähdittänyt myös kymmeniä elokuvia.

Nyt 50-vuotias pitkän viihdeuran tehnyt Rosie O’Donnell kertoi saaneensa sydänkohtauksen. Näyttelijätär kirjoitti tapahtuneesta yksityiskohtaisesti blogissaan. Tähden mukaan kaikki sai alkunsa, kun hän auttoi erästä ylipainoista naista nousemaan autosta.

Rehkimistä sisältävän tilanteen jälkeen koomikko tunsi rinnassaan kovaa kipua. Lisäksi hänen käsivartensa puutuivat. Rosie O’Donnell ei kuitenkaan pitänyt oireita vakavana, joten hän otti särkylääkkeen ja päätti mennä lääkärin vastaanotolle vasta seuraavana päivänä. Sairaalaan mentyään hän järkyttyi, kun lääkäri kertoi naisen saaneen sydänkohtauksen.

– Valtimoni oli 99 prosenttia tukossa. Tätä sydänkohtausta kutsutaan ”lesken tekijäksi”. Olen onnekas, että saan olla vielä täällä, näyttelijätär kirjoitti Rosie-kotisivullaan.

Roseann ”Rosie” O’Donnell nousi viihdemaailman tähdeksi 20-vuotiaana, kun eräs nainen huomasi hänen kykynsä stand-up-esityksen aikana. Näyttelijätär osallistui Star Search -kykyjenetsintäkilpailuun ja teki murskavoiton Komedia-kategoriassa. Lesbona elävä koomikko seurustelee nykyisin Michelle Roundsin kanssa.