Poikabänditähti ulos Twitteristä: ”Olen kyllästynyt haukkuihin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailman. Poikabändin nuoret jäsenet pitävät yhteyttä miljooniin faneihinsa muun muuassa sosiaalisessa mediassa.

Nyt yhtyeen jäsen, Zayn Malik, on järkyttänyt fanejaan yllättävällä päätöksellään. Teinitähti nimittäin poisti aiemmin tällä viikolla viidellä miljoonalla seuraajalla varustetun Twitter-käyttäjätilinsä, koska hän ei siedä nettikiusaamista. Poplaulajan mukaan hän on kyllästynyt turhiin ja vihaisiin kommentteihin, joita ihmiset kirjoittavat hänen blogiinsa.

– En ole kirjoittanut viime aikoina yhtä paljon twiittejä kuin aiemmin, koska olen kyllästynyt kaikkiin haukkuihin, joita saan päivittäin. Hyvästi Twitter, Zayn Malik kirjoitti viimeisessä kommentissaan.

Huhujen mukaan Zayn Malik on turhautunut etenkin ikävistä kommenteista, jotka koskevat hänen parisuhdettaan Little Mix -tyttöbändin kaunottareen Perrie Edwarsiin. Poplaulajan tyttöystävä poisti Twitterinsä keväällä nettikiusaamisen takia.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Heidän tunnetuimpia kappaleitaan ovat What Makes You Beautiful, Gotta Be You ja One Thing. Teinitähdet esiintyivät äskettäin Lontoon olympialaisten päätösjuhlassa.