Pirates Of The Caribbean -komistus Nälkäpeli-elokuvan tähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä Sam Claflin on parhaillaan kovassa nousussa elokuvatähtien joukossa kahden hittielokuvansa vuoksi. Miehen roolitöitä voi katsoa muun muuassa elokuvista Pirates Of The Caribbean: Vierailla vesillä ja Lumikki ja metsästäjä.

Nyt 26-vuotias Sam Claflin on napannut huippuroolin Nälkäpeli-hittielokuvan jatko-osaan. Hänet tullaan nimittäin näkemään Finnick Odairin roolissa Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvassa. Näyttelijäkomistus on tuorein kiinnitys odotetun elokuvan näyttelijäkaartiin. Tänä vuonna teokseen on valittu jo näyttelijät Philip Seymour Hoffman ja Amanda Plummer, Rolling Stone -lehti uutisoi.

Ipswichissä varttunut Sam Claflin on saanut viime vuosien aikana huomiota etenkin naiskatsojilta, sillä häntä pidetään yhtenä kuumimpana tulokkaana Hollywoodissa. Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa hän tähditti William-roolihahmoa ja suositussa merirosvo-elokuvassa Philip Swiftiä. Mies on opiskellut näyttelemistä Lontoon Academy of Music and Dramatic Art -koulussa.