Poliisikin hämmentyi: Pariskunnan seksiseikkailu lähti käsistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uskottomuudesta kiinni jääminen voi aiheuttaa pariskuntien välillä rajujakin käsirysyjä. Esimerkiksi golffari Tiger Woodsin Elin-vaimo jahtasi taannoin miestään golf-maila kädessään, kun hän sai tietää miehensä seksisuhteista.

Nyt erään floridalaisen pariskunnan uutisoidaan joutuneen poliisien käsirautoihin hämmentävän tapahtumasarjan takia. Hernando Countyn sheriffin Cari Smithin mukaan he saivat viikonloppuna hälytyksen, jossa naisen ja miehen kerrottiin ajautuneen tappeluun voimakkaassa humalatilassa.

Poliisien tultua pariskunnan kotiin, he näkivät 39-vuotiaan Tina Norrisin itkemässä hysteerisesti ilman vaatteita. Naisen mukaan hän ryhtyi tappelemaan poikaystävänsä James Barfieldin kanssa, koska mies jäi kiinni pelehtimisestä toisen naisen kanssa heidän yhteisessä kodissaan.

Kuulusteluiden edetessä 56-vuotias miesystävä taas kertoi riitaantuneensa rakkaansa kanssa, koska hänkin sai puolisonsa kiinni uskottomuudesta itse teossa. Miehen mukaan hän nimittäin löysi tyttöystävänsä harrastamassa seksiä kahden miehen kanssa heidän kotinsa makuuhuoneessa.

Tapahtuneen aikaan talossa oli nukkumassa kolmas henkilö, Melissa Fugate. Hän toimi tapauksen todistaja ja kertoi poliiseille yksityiskohtaisesti parin väkivaltaisesta riidasta. Tappelu alkoi, koska molemmat osapuolet jäivät kiinni pettämisestä saman katon alla – ja samaan aikaan. Todistaja kuvaili pariskunnan suhdetta todella oudoksi.

Naisen kaksi rakastajaa ja miehen seksikumppani olivat poistuneet talosta ennen poliisien tuloa. Poliisien mukaan James Barfield oli tapahtuneen aikaan ”äärimmäisen humalassa”. Viranomaiset pidättivät alastomina riehuneen pariskunnan ja kuljettivat heidät putkaan rauhoittumaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.