Borat-tähti jälleen vauhdissa – väitti televisiotähteä homoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisista hulvattomista rooleistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen nousi taannoin otsikoihin, kun hän sikaili Oscar-gaalan punaisella matolla diktaattoriksi pukeutuneena. Hän kaatoi muun muuassa ”Kim Jong Ilin tuhkaa” juontaja Ryan Seacrestin päälle.

Ryan Seacrest suhtautui tempaukseen naureskellen, mutta nyt hänen hymynsä saattaa hyytyä Borat-tähden tuoreimmasta kommentista. Sacha Baron Cohen vihjaili radiohaastattelun livelähetyksessä, että American Idol -juontaja Ryan Seacrest olisi homoseksuaali.

– Ryanin anaaliaukko on kuin romahtanut kaivos, näyttelijä kertoi The Howard Stern -radio-ohjelmassa.

Sacha Baron Cohen avioitui viime vuonna näyttelijätär Isla Fisherin kanssa. Pari vihittiin salaa heidän Pariisin matkallaan. Pariskunta oli sitä ennen seurustellut kahdeksan vuoden ajan ja heillä on yhteinen tytär. Parin huhuttiin menevän naimisiin jo neljä vuotta sitten. Fisher tunnetaan muun muassa roolistaan elokuvassa Himoshoppaajan salaiset unelmat.