Räppäri homokohun keskiössä – kohukuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen räppäri Bow Wow tunnettiin aikoinaan myös Lil’ Bow Wow -nimellä. Näyttelijänäkin toimiva artisti on nähty muun muuassa elokuvissa The Fast and the Furious: Tokyo Drift ja Like Mike. Hän on tähdittänyt myös Entourage-hittisarjaa.

Nyt 25-vuotias Bow Wow on joutunut törkeän hakkeroinnin uhriksi. Räppärin Twitter-blogissa nimittäin julkaistiin äskettäin kuva, joka on aiheuttanut homokohun. Otoksessa Bow Wow nukkuu tummaihoisen miehen selän päällä.

Kuva: Twitter

Väitetty ”homokuva” poistettiin kuitenkin nopeasti verkossa sen julkaisemisen jälkeen. Räppäri raivostui tapahtuneesta ja pyysi fanejaan etsimään hakkerin käsiinsä, jotta rikollinen pahoinpideltäisiin. Sittemmin selvisi, että Bow Wow:n Twitterin hakkeroi 19-vuotias nuorukainen, joka yrittää tehdä läpimurtoaan muusikkona, The Hollywood Gossip -sivusto uutisoi.

Useat räppärit joutuivat äskettäin otsikoihin, kun Raz B -niminen muusikko väitti heidän olevan kaappihomoja. B2k-yhtyeessä vaikuttava mies muun muuassa väitti Bow Wow:n ja Chris Brownin piilottelevan homoseksuaalisuuttaan. Raz B:n mukaan Chris Brownilla on hallussaan kuvia, joissa hänet nähdään harrastamassa anaaliseksiä.

Bow Wow, oikealta nimeltään Shad Gregory Moss, nousi tunnetuksi räppäri Snoop Doggin avulla. Hän aloitti uransa musiikin parissa jo kuuden vuoden iässä, ja vuonna 1993 Snoop Dogg huomasi hänen taitonsa Los Angelesissa pidetyssä konsertissa. Sittemmin hän on julkaissut jo seitsemän studioalbumia. Räppärin tunnetuimpia kappaleita ovat Basketball, Like You ja That’s My Name.

http://www.thehollywoodgossip.com/2012/08/bow-wow-gay-photo-sparks-twitter-war-threat-against-hacker/