Christina Aguileraa ei ollut tunnistaa – poppari maila kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Hollywoodissa on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus leikkauttaa itseään säännöllisesti “kauniimmaksi”, kun kauneusleikkausten suosio on noussut huimasti. Tänä vuonna trendi on kuitenkin viimein ollut toiseen suuntaan, kun monet ovat katuneet esimerkiksi silikonirintojaan.

Taannoin Christina Aguileran paparazzikuvissa nähtiin epäilyttäviä arpia, ja neitokainen katosikin saman tien julkisuudesta kuukausiksi. Nyt Christina on jälleen ikuistettu paparazzikuviin, mutta arpien paikat olivat edelleen peitettynä. Poppari kuvasi uutta musiikkivideota, jossa hän marssi seksikkäässä asussa baseball-maila kädessä ruokakauppaan.

Poptähti Christina Aguilera toimi aiemmin Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa tähtivalmentajana. Viime syksynä laulaja kuitenkin potkittiin ulos ohjelmasta, koska hän ei osallistunut ohjelman tekemiseen sovitulla tavalla. Sittemmin Aguilera otettiin ohjelmaan uudelleen mukaan ja hän toimi kykyjenetsijänä ohjelman uudella kaudella.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta kurveistaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.