Batman-komistus oli aiemmin suloinen mallipoika – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittinäyttelijä Tom Hardy on noussut viime vuosien aikana Hollywoodin miestähtien kärkikaartiin. Naisihailjoita lihaksikkaalla ulkonäöllään keräävä 34-vuotias Hardy sai äskettäin huippuroolin uudesta Batman-elokuvasta, jossa hän näytteli Bane-pahista.

Kuva: YouTube

Nyt Tom Hardy nähdään verkossa julkaistulla videolla 21-vuotiaana mallipoikana. Mies sai leivän pöytäänsä ennen elokuvauraa mallintöillään. Hän voitti aikoinaan The Big Breakfast: Find Me a Supermodel -mallikilpailun.

Nettivideolla Tom Hardy kävelee catwalkilla ihmisten ja tuomareiden edessä samalla kun kilpailun juontaja kuvailee mallinuorukaista. Tähti kertoo videolla haaveilevansa siitä, että hän pääsisi poseeraaman mallikuvissa Kate Mossin ja Christy Turlingtonin kanssa.