BB-Jouko meni pahoinpitelyyn väliin – hakattiin sairaalakuntoon

Big Brother · Stara.fi

Tamperelainen rocklaulaja BB-Jouko on varsin näyttävän näköinen komistus, sillä kiltin oloisesta miehestä tekee vaarallisen näköisen hänen rajut tatuointinsa ympäri vartaloa sekä kaulassa ja kasvoissa.

Tänään Jouko kertoi joutuneensa pahoinpidellyksi Tampereella mennessään väliin toiseen pahoinpitelyyn. Hän yritti auttaa pahoinpitelyn kohteeksi joutunutta miestä, mutta tuli lopulta itse pahoin hakatuksi.

– Menin auttamaan yhtä tyyppiä ja sit sain itse turpaan. Multa vedettiin hampaat tosta huulesta läpi ja kummatkin simät umpeen. Sit pää auki. Poliisit tuli ja mä nauroin vaan. Poliisit sanoi että tuu autoon. Sit ne katsoi, että sä meet kyllä ensiapuun, BB-Jouko kertoi.

Jouko ei ole vieläkään toipunut täysin pahoinpitelyssä saamistaan vammoista.

– Mulla ei ole vieläkään tuntoa tossa huulessa ja ikenessä. Tekijät jäi hengaan siihen ja poliisit pyysi näyttämään ne jätkät. Poliisit otti niistä yhden kiinni. Sit mentiin oikeuteen ja se sai 180 euroa sakkoa. Sit mä jouduin korvaamaan sille satasen! Siitä ei kuulemma löytynyt valvontameran kuvia. Vittu kun menee auttamaan ja saa itse tollaisen. Sit se jätkä, joka oli mua lyönyt, niin puhui ihan ristiin. Se puhui itsensä pussiin, Jouko jatkoi.