Heidin lomakuva päätyi nettiin – heruttelee bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailma järkyttyi jokin aika sitten laulaja Sealin ja supermalli Heidi Klumin eroilmoituksesta, sillä avioliittoa pidettiin poikkeuksellisen onnellisena. Sittemmin Heidi on aktivoitunut uudelleen mallirintamalla, ja julkaissut muun muuassa rohkeita kuvia verkossa faniensa iloksi.

Nyt 39-vuotias mallikaunotar matkusti Eurooppaan juhlimaan isänsä syntymäpäiviä. Viehkeistä muodoistaan tunnettu Heidi otti juhlatunnelman keskellä myös aurinkoa Sardinian saarella. Neito esitteli uusimmassa Twitter-otoksessa timmiä kroppaansa, joka onkin jo kiitettävän ruskettunut.

Kuva: Twitter

Heidi Klum on ottanut sinkkuelämästään kaiken irti, ja on eron jälkeen poseerannut useissa kuvissa vähäpukeisena. Heidi Klum avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.