Radio Rock: Juopuneen Vesa Keskisen orgasmipuheet hämmensivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen tunnetaan värikkäästä rakkauselämästään, jota on käsitelty moneen otteeseen iltapäivälehtien sivuilla. Taannoin mies kertoi Hymy-lehdelle saaneensa päiväntasaajan seuduilla 108 orgasmia illan aikana.

Mies korjasi aiempaa lausuntoaan Radio Rockin Korporaatio-ohjelman haastattelussa tiistaiaamuna. Humalaiselta haastattelussa vaikuttanut Keskinen väitti journalistin muokanneen totuutta aiemmassa jutussa. Kyläkauppias olikin välittömästi valmis oikaisemaan tilanteen.

– Se menee, että olen saanut yhden, mutta annoin 108 orgasmia, kertoi Vesa Keskinen Radio Rockin Korporaatio-ohjelmassa.

Haastattelu jatkui levottomaan sävyyn, kun ohjelman naisjuontaja Jenni tiedusteli mieheltä kuinka hän käytännössä tuottaa kyseiset orgasmit. Keskinen kutsui tämän jälkeen naisen Tuuriin kokemaan asian, ja paljasti samalla entisen ennätyksensä olleen 28 orgasmia illassa. Sinkkuna elelevä mies kertoi samalla kiikaroivansa uutta naista, jonka kotimaa on tosin vielä hakusessa.

Keskinen muistetaan aiemmasta suhteestaan ghanalaiseen malliin, Hamamat Montiaan. Parin suhde päättyi viime vuonna kuuluisaan kastikeriitaan, kun Keskinen kaatoi naisen tekemän kastikkeen lavuaarista alas. Kyläkauppias kertoi taannoin myös Hymy-lehdelle harrastaneensa seksiä yli 60 kansallisuuden kanssa.