BB-Markus ihastui Sarahiin – vonkasi pesään

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkavat kauden ensimmäiset parit hiljalleen muodostua. Eilisissä ensimmäisissä bileissä nähtiin jo hieman parinmuodostusta. BB-Markus ei piilotellut tunteitaan vaasalaista Sarahia kohtaan, sillä hän pyysi neitokaisen kanssaan pesään.

– Sano rehellisesti mitkä sulla oli alussa fiilikset meikäläisestä, Markus kysyi Sarahilta suoraan.

– Mä ajattelin, että sä oot sellainen perusjätkä, joka on joka vuodella. Tiesin heti, että tuun sun kanssa juttuun. Ne mun perusjutut, jotka tuli ensin mieleen, Sarah totesi.

– Mulla oli ensin se, että oot just meikäläisen tyyppinen, jonka kanssa tulisin toimeen. Jotenkin mä aistin sen sinusta. Sen takia halusinkin nyt tänne. Jotenkin tuli sellainen fiilis, Markus leperteli.

– Joo mä tiedän. En mä oon ikinä ollut noin hiljainen. Mä en edes tuntenut itse itseäni. Ja sitten mä oon miettinyt koko ajan, että mua harmittaa, kun oon niin hiljainen. Mulla on ollut paha olo ja luulen, että nää bailut on se millä se lähtee pois, Sarah kertoi.

– Mä haluan ehdottomasti pitää sut talossa, Markus sai sanottua ennen kuin heidät keskeytettiin.

Anne ja Irina tulivat keskeyttämään herkät keskustelut, ja heidän kanssaan puhe kääntyi muihin asukkaisiin ja niiden mustamaalaamiseen. Erityisen paljon lokaa niskaansa sai Milla, sillä Sarah ei tiedä tämän olevan salatehtävää suorittava näyttelijä.