Realitytähti todistaa: ”George Clooney on hyvä suutelija”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Nyt miehen menneistä suhteita kantautuu kuitenkin kutkuttavia huhuja.

Suomessakin tiiviisti seuratun NYC:n täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Carole Radziwill on myöntänyt nopean suhteensa Hollywoodin sydäntensärkijään. Timmissä kunnossa oleva 48-vuotias neitokainen vietti ohjelman jaksossa aikaa rannalla, jolloin hänen ystävänsä Sonja Morgan lipsautti salaisuuden julki.

Puumanainen innostui myöhemmin itsekin kehumaan Clooneyta taitavaksi rakastajaksi ja vihjaili miehen kyvyistä Twitter-blogissaan.

– En yleensä suutele ja kerro siitä eteenpäin, mutta jos tekisin niin, sanoisin, että Clooney oli erittäin hyvä suutelija. En kuitenkaan sano niin – kunhan vain sanon, kirjoitti Carole Radziwill seikkaperäisesti uusimmassa Twitter-päivityksessään.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.