BB-asukkaille yllättävä rangaistus – Johanna purskahti itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaille annettiin juuri rangaistus, koska he ovat rikkoneet useita talon sääntöjä. Isoveli ilmoitti asukkaille rangaistuksestaan kirjeellä, jonka sisältö oli kuitenkin asukkaille yllätys.

– Ette menneet nukkumaan. Miehet osallistuivat ruoan valmistukseen. Olette nukkuneet väärissä paikoissa, kirjeessä lueteltiin rikkomukset.

Seuraavaksi ilmoitettiin rangaistuksesta.

– Varastossa on häkki, jonne teidän tulee luovuttaa kaikki pehmoeläimenne. Big Brother takavarikoi pehmoeläimet rangaistukseksi ja ne nukkuvat yönsä yksin ja eristyksissä tästä lähtien. Hyvästelkää pehmolelut huolella, asukkaille ilmoitettiin.

Johanna sai tunteellisen purkauksen menetettyään nallensa, sillä hän purskahti välittömästi itkuun. Lisäksi Isoveli antoi erikseen rangaistuksen kahdelle naisasukkaalle, jotka eivät ole totelleet aiemmin annettuja määräyksiä.

– Lisäksi Anne ja Teija ovat huolehtineet miesten hyvinvoinnista liian heikosti, joten tästä lähtien Anne ja Teija vastaavat ruoanlaitosta ja talon siisteydestä kaksin.