Coldplay sivalsi Lady Gagaa keikallaan: ”Ooops, I am sorry…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähdet Lady Gaga ja Madonna ovat olleet jo pitkään ilmiriidoissa, kun Lady Gaga kopioi Madonnan klassikkohittiä omaan Born This Way -kappaleeseensa. Madonna on sittemmin esittänyt Lady Gagan kappaletta esimerkiksi soundcheckeissään.

Lady Gaga on puolestaan vastannut kollegansa sivalluksiin muun muassa äskeisellä Helsingin keikallaan. Stara oli torstaina Tukholmassa, jossa esiintyivät samaan aikaan Lady Gaga ja Coldplay. Niistä jälkimmäinen on nyt asettunut kiistassa Madonnan taakse, sillä yhtye sivalsi Lady Gaga loppuunmyydyllä olympiastadionin keikallaan.

Kuva: Stara

Coldplay ja Lady Gaga kisailivat Tukholmassa siis samana iltana samoista katsojista, ja tilanne heijastui myös keikalle. Madonnan tavoin myös Coldplay soitti keikalla yllättäen Lady Gagan Born This Way -kappaletta. Encoressa Chris Martin nimittäin lähti yllättäen soittamaan ja laulamaan kappaletta, kunnes keskeytti ja totesi ”Ooops, I am sorry…” Yleisö antoi tempauksesta raikuvat aplodit. Katso kuvat Coldplayn huikealta keikalta tästä linkistä.

Kuva: Stara