Charlie Sheen haluaa seuraavaksi supersankariksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palasi ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen uuden sarjansa ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa.

Nyt 46-vuotias Charlie Sheen paljasti haaveilensa mahtavasta supersankariroolista. Tähtinäyttelijän mukaan hän on aina halunnut astua Peter Parkerin saappaisiin ja näytellä kansalaisten apuria, Spider-Maniä. Sheen kertoi taannoin yrittäneensä ostaa oikeudet Hämähäkkimies-sarjakuvakirjoihin ja niihin perustuviin elokuviin.

– Yritin puhua yrityksen kihoille, että olisin täydellinen Hämähäkkimiehen rooliin. He eivät lämmenneet idealle, Charlie Sheen kertoi haastattelushow Mohr Storiessa.

Päihdehuuruisen elämäntyylinsä taakse jättänyt Charlie Sheen solmi äskettäin huikean sopimuksen uuden sarjansa tuottajien kanssa. Hänet tullaan nimittäin näkemään ohjelman parissa vielä 90 jakson verran. Kahden vuoden työurakasta Sheen kuittaa 100 miljoonan dollarin palkan.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.