FOX-kanava kasvaa Suomessa – uusi realitysarja käynnistyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomeen rantautunut FOX-televisiokanava kertoo lisäävänsä lähetysaikaansa entisestään. Syyskuun aikana ohjelmaa ryhdytään lähettämään 17 tuntia vuorokaudessa. Kanavan syksyn vetonaulaa odotetaan kotimaisesta Tanssi peppu pieneksi -ohjelmasta.

Heinä-elokuussa FOX oli Suomen viidenneksi suosituin kaupallinen kanava. Sen suosituimpia ohjelmia ovat olleet tähän mennessä The Walking Dead, Huutokaupan metsästäjät ja arki-iltojen elokuvat.

Jatkossa ohjelmistossa nähdään animaatiosarjoja, kuten Prätkähiiret, Nia Hao Kai Lan, Monsuno, Transformers, Avatar ja Sannin taikamatka. Kanavalla alkavat myös dokumentaariset uutuussarjat Maailmanlopun odottajat, Tabu ja FOXdoc-ohjelmat sekä koko joukko uusia sarjoja.

– Arki-illoissa satsataan kotimaiseen ohjelmistoon. Lifestyle-ohjelmat rohkaisevat katsojia nauttimaan vapaa-ajastaan, kodeistaan sekä hyvästä ruuasta, ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen kertoo.