Nainen, näin strippaat miehellesi oikein – lue vinkit

Lifestyle · Neea Jokinen

Ennen seksin harrastamista monet pariskunnat tarjoavat toisilleen kiusoittelevaa nautintoa esileikin merkeissä. Viihdyttävän rakasteluillan lämmittelynä nainen voi esittää rakkaalleen esimerkiksi strippausesityksen.

Nyt Cosmopolitan-lehti om kertonut seksikkäitä striptease-vinkkejään naisille. Naisen kannattaa luonnollisesti pukeutua kerroksittain strippiesitystä varten, jotta hänellä on enemmän riisuttavaa. Vaatteiden tulee olla mukavat, jotta riisujalla on itsevarma olo näytöksensä aikana.

Silmänruoan mausteena voi käyttää esimerkiksi pitkävartisia bootseja ja korkokenkiä. Strippaava nainen saa miehen kuolaamaan myös paljain jaloin vaikkapa rakkaansa kauluspaitaan pukeutuneena.

Jos strippiesitykseen haluaa panostaa, niin tärkeässä osassa on valaistus ja lavastus. Nainen voi esimerkiksi asettaa tuolin keskelle lattiaa ja käskeä uroksen istumaan siihen esityksen ajaksi. Himmeä valaistus luo salaperäisen seksikästä tunnelmaa, mutta myös kirkas spottivalo naiseen suunnattuna tarjoaa kaksilahkeiselle ikimuistoisen VIP-esityksen.

Tanssimista strippiesitykseen yhdistävän naisen kannattaa panostaa myös musiikkiin. Hyviä kappalevaihtoehtoja ovat muun muuassa Rihannan S&M ja Aerosmithin Crazy. Show’n aikana nainen voi hipelöidä vartaloaan sormenpäillään ja kosketella rintojaan saadakseen miehensä pyörimään pöksyissään.

Pitkähiuksisten kannattaa käyttää kutrejaan hyväksi miehen esilämmittelyssä. Leikkimielisesti hiuksiaan heilutteleva nainen tarjoaa miehelle häkelmöivän katselukokemuksen. Kihelmöintiä aiheuttavan strippinäytöksen aikana nainen voi luoda mieheensä kiihkeitä katseita, jotka lisäävät kiusoittelevaa tunnelmaa.

Myös erilaisten välineiden käyttö tekee strippiesityksestä korskean. Nainen voi esimerkiksi tehdä riisutusta aluspaidastaan käsiraudat, joilla hän sitoo rakkaansa kiinni. Miehen saa palamaan halusta, kun kaunotar hyppää katsojansa syliin hajareisin ja alkaa liikuttelemaan ylävartaloaan pyörivin liikkein. Takamuksen esittely rohkeissa asennoissa miehen edessä lisää nautinnollista katselmusta.