Nicole Coco Austin niukassa asussa kotonaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Pukeutumiseen liittyvistä ylilyönneistään tunnettu 33-vuotias realitykaunotar on jälleen julkaissut härskin kuvan Twitter-blogissaan. Coco nähdään otoksessa fuksianpunaisessa paidassa, mutta katsojan yllätykseksi neito ei olekaan laittanut alushousuja jalkaan. Muhkeaa peppuaan esille työntävä neitokainen tunnustikin nolon totuuden kuvan oheen liittämässään blogipäivityksessä.

– Otin tämän kuvan Calilla ollessani. Minulla ei ollut stringejä, mutta kuljeskelin silti ympäriinsä, kirjoitti Coco Twitter-blogissaan.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.