Stallonen poika kuoli sydänkohtaukseen – ei huumeita elimistössä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone menetti äskettäin 36-vuotiaan poikansa. Supertähden kerrottiin yllättyneen poikansa äkillisestä poismenosta. Nyt Sage Stallonen menehtymisen taustat ovat viimein varmistuneet.

Los Angelesin kuolinsyyntutkijan mukaan mies kuoli sydänkohtaukseen. Huolimatta aiemmista huume-epäilyistä miehen elimistöstä ei löytynyt tutkimuksissa jälkiäkään aineista. Lähde kertoi TMZ-sivustolle, että Sage Stallonen ruumiissa havaitut vaikeat sepelvaltimo-ongelmat yllättivät kuolinsyyntutkijan, koska ne eivät ole hänen ikäisilleen ihmisille yleisiä.

Sylvester Stallone on kommentoinut poikansa kuolemaa tunteikkaasti julkisuudessa. Hänen mukaansa ei ole suurempaa tuskaa, kuin lapsensa menettävän vanhemman kärsimys. Toimintatähti kertoo rukoilleensa poikansa sielun puolesta tämän poismenon jälkeen.

– Tunnen tämän menetyksen koko loppuelämäni. Sage oli ensimmäinen lapsemme ja universumini keskipiste. Pyydän nöyrästi, että kaikki antavat hänen sielunsa lähteä täältä rauhassa, sanoi Sylvester Stallone Female First -sivustolle.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.