BB-Iida murtui itkuun – koti-ikävä iski

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talo on tunteita herättävä paikka, sillä neljän seinän sisällä asustelevat kilpailijat eivät saa pitää yhteyttä ulkomaailmaan. Tuotantokausien aikana onkin vuodatettu ämpärillinen kyyneleitä koti-ikävän vuoksi. Nyt kaipuu on iskenyt 27-vuotiaaseen BB-Iidaan.

Valehäädetty Iida majailee tällä hetkellä Big Brother -talon tehtäväalueella karavaanimaisemissa. Myös BB-Johanna ja BB-Sarah ovat mukana valehäätötehtävässä. Neitokaiset eivät saa paljastua muille asukkaille, joten he ovat kuluttaneet aikaa nukkuen ja yksityisasioistaan keskustellen.

Tänään aamupäivällä pirkkalalainen Iida avautui naistovereilleen koti-ikävästään. Hän kertoi ikävöivänsä poikaystäväänsä ja heidän lemmikkikoiriaan. Brunette tirauttikin muutaman kyyneleen puhuessaan kumppanistaan.

– Mulla on ikävä mun poikaystävää. On niin tuore parisuhde ja jotenkin vaan toivoo, et sillä on sellanen rauhallinen olo, Iida kertoi.

– Kyl mä uskon et kaikilla on kaikki hyvin. Se varmaan tsemppaa sua siellä ja ei se kyllä halua kattoa, et sä alat itkee täällä. Sillä tulee siitä vaan paha mieli. Se toivoo varmasti, kun se näkee sut täällä, et sä pärjäät täällä, BB-Johanna lohdutti.

– Mut mä en nää häntä, Iida lopetti haikeana.

BB-Iida on yllättänyt talon asukkaita ensimmäisestä päivästä lähtien monin tavoin. Hän on muun muuassa kertonut olevansa 20 prosenttisesti invalidi rajun liikenneonnettomuuden takia. Lisäksi hän on kertonut alkaneensa katsomaan televisiota vasta 16 vuoden iässä. Iida joutui muutama päivä sitten BB-talossa olleen näyttelijän BB-Millan jäynättäväksi, jonka myötä krapulainen Iida päätyi oksentamaan wc-pyttyyn.