Kohusyytös: Lindsay Lohan tuhosi elokuvalegendan asuntovaunun?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin neitokaista syytettiin osallisuudesta varkauteen Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa.

Nyt näyttelijätär on joutunut jälleen negatiivisten uutisten keskiöön. Lohanin väitetään nimittäin tuhonneen Liz & Dick -elokuvansa kuvauksissa Elizabeth Taylorin alkuperäisen asuntovaunun, jota näyttelijätär käytti vuoden 1963 Kleopatra-elokuvan kuvauksissa.

Vaunun omistaja Angel Alger lainasi silmäteräänsä Lohanin tähdittämän elokuvan kuvauksiin. Neito osti arvokkaan vaunun heinäkuussa 50.000 dollarilla, eli 42.000 eurolla. Omistaja on syystäkin tuohtunut, sillä vaunu palautettiin hänelle järkyttävässä kunnossa.

Nainen kertoi CNN-kanavalle, että asuntovaunu oli täynnä tupakantumppeja, astioita ja rikkoontuneita laseja. Useat mittaamattoman arvokkaat antiikkiesineet olivat myös Algerin mukaan kadonneet. Hän arvioikin vahingot 100.000 dollarin, eli 83.000 euron, arvoisiksi.

Alger uskoo päätähti Lindsay Lohanin pilanneen vaunun, eikä säästellyt syytöksiään haastattelussa. Omistaja myönsi, ettei hänellä ollut todisteita asiasta. Hän tiesi kuitenkin näyttelijättären käyttäneen usein vaunua ystäviensä kanssa. Lohan ei suostunut huhujen riepoteltavaksi, vaan kiisti heti syytteet edustajansa välityksellä.

– Lindsaylla ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Tämä on absurdi väite, kertoo Lindsay Lohanin edustaja Steve Honig TMZ-sivuston haastattelussa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.