Phoebe Price esitteli bikinikroppansa kuvaajille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijöiden A-listalle pyrkii moni tähteydestä haaveileva kaunotar. Eräs heistä on amerikkalainen Phoebe Price, joka on tähän mennessä saanut palstatilaa lähinnä minirooleissa ja esittelemällä kroppaansa tyrmäävissä asuissa punaisen maton tapahtumissa.

Itseään 32-vuotiaaksi väittävä, monissa kauneusleikkauksissa kasvojaan muokannut neitokainen vietti vastikään rantapäivää Malibussa. Price ei ujostellut paikalle ryntääviä paparazzeja, vaan antoikin kuvaajille täyden näytöksen antautumalla aalloissa uskaliaisiin poseerauksiin. Punahiuksinen kaunotar oli pukeutunut raidallisiin bikineihin, jotka toivat esille hänen hyvinmuodostuneen kroppansa.

Televisiomainoksissa aiemmin näytellyt neitokainen on vilahtanut myös muutamia kertoja esimerkiksi televisiosarjojen kohtauksissa. Hänen suurin meriittinsä tähän mennessä on Dlisted-julkkisblogin antama titteli ”Vuoden kuumin lutka 2007″. Äskettäin julkisuudessa levisi kuvia, joissa Mickey Rourke pakeni eräästä kahvilasta Pricea, joka yritti päästä tähden kanssa yhteiskuvaan.