Uusi kotimainen poliisisarja Roba tuo ruutuun tutut tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koukuttava kotimainen draamasarja Roba käynnistyy MTV3-kanavalla maanantaina 1. lokakuuta. Sarja ei ole reality- tai jännityssarja, vaan poliisin arjesta kertova draamasarja. Se käsittelee yhteiskunnallisia teemoja ja kuvaa yhden poliisipiirin arkea työn realiteettien ja julkisen mielipiteen ristipaineessa.

Sarjaa tähdittävät muun muassa tutut kotimaiset tähdet Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Aarni Kivinen, Mari Perankoski, Ilari Johansson ja Rauno Ahonen. Timo Varpion käsikirjoittama ja Joona Tenan ohjaama Roba seuraa fiktiivisin keinoin Helsingin eteläisen piirin poliisien työtä.

Draamasarja näyttää poliisin inhimillisenä yksilönä, jonka on vaikea väistää julkisuutta. Kysymys mitä muut heistä ajattelevat on poliisien arkipäivää. Se pätee yksilöihin eri tavoin. Yksi pyrkii vaikuttamaan median muodostamaan kuvaan, toinen koventaa otteitaan, kun todistajia ei ole paikalla ja kolmas taas on sitä mieltä, että pitäisi toimia kuten ennenkin.