Poliisi teki luonnoksen: Tältä Justin Bieber näyttää 70-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen supertähti Justin Bieber on yksi maailman suosituimmista artisteista. Laulajalla on kymmeniä miljoonia faneja, jotka seuraavat tiiviisti poptähden verkossa julkaisemia valokuvia. Viime viikolla Bieber syyllistyi törkeään ylilyöntiin poseeraamalla käsiaseen kanssa netissä.

Nyt poliisin tutkinnan käyttämä taiteilija taiteilija Joe Mullins on tehnyt luonnoksen, jossa nähdään miltä poptähti todennäköisesti tulee näyttämään 50 vuoden kuluttua, eli noin 70-vuotiaana.

Kuva: Splash

Justin Bieber työskentelee parhaillaan Believe-maailmankiertueensa parissa. Teinitähden suomalaiset fanit saivat kuulla äskettäin ilouutisen, kun Bieberin kiertueen uutisoitiin saapuvan Helsingin Hartwall-areenalle 24. huhtikuuta. Konserttiin myytiin yli 300 euron arvoisia VIP-lippupaketteja, joilla pääsee muun muuassa yhteiskuvaan supertähden kanssa.