Auto-onnettomuus: Nyt puhuu seksikkäin poppari

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina.

Äskettäin poppari joutui auto-onnettomuuteen yhdessä ystävänsä Will.i.amin kanssa. Nyt neitokainen on kommentoinut kolaria The Sun -lehden haastattelussa. Cheryl paljasti kaksikon jutelleen Will.i.amin Marsista asti lähetettävästä uudesta kappaleesta, kun heidän Cadillac-autonsa törmäsi parkkeerattuun autoon.

Will.i.am ei kyennyt samanaikaisesti keskustelemaan ja ohjaamaan autoa, minkä vuoksi menopeli joutui törmäyskurssille. Kaksikko oli suuntaamassa myöhäisillan ruokailulle McDonald’s -ravintolaan onnettomuuden aikaan. Autoa ohjannut Will.i.am joutui sairaalaan, ja myöhemmin hänen nähtiin käyttävän niskatukea.

– Hän on kova puhumaan, pakko sanoa. Pysähdyimme vain ostamaan ranskalaisia. Ne eivät olleet törmäyksen arvoisia, kertoi onnettomuudesta säikähdyksellä selvinnyt Cheryl Cole haastattelussa.

Popstar-ohjelmasta kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti alkoi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat taannoin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin uuden Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.