Ellen esitteli lesborakkaansa – upea julkkispari! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiotähtiin lukeutuva keskusteluohjelman emäntä Ellen DeGeneres on ollut jo pitkään avoimesti homoseksuaali. Hän ja Ally McBeal -sarjasta tuttu kaunotar Portia de Rossi avioituivat vuonna 2008.

Häät muuttivat Portian viralliseksi nimeksi Portia Lee James DeGeneres. Pariskunta ei ole kovin usein poseerannut julkisuudessa, mutta nyt Ellen on saanut oman tähden Hollywoodin maineikkaalle Walk of Famelle. Tilaisuudessa hänen seuralaisenaan oli luonnollisesti oma lesborakas, joka näytti todella sädehtivältä.

Aikoinaan Portia de Rossi paljasti Unbearable Lightness -kirjassaan syömishäiriönsä, jonka kanssa hän taisteli muutamia vuosia sitten. Tähti sairasti anoreksiaa ja bulimiaa, jotka melkein tuhosivat kaunottaren elämän. Hän eli nälässä päivästä toiseen, sillä 300 kilokaloria oli hänen päivittäinen energiamääränsä. Tähden mukaan DeGeneresin tapaaminen pelasti hänet, sillä Degeneres opetti hänet kuuntelemaan itseään ja olemaan välittämättä muista. Kirjassaan hän  toteaa puolisonsa olleen syy parantumiseen, sillä muuten edessä olisi voinut olla kuolema.