Täydellinen nainen paljasti: ”Vihaan kuntoilua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi kesällä on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista. Mies on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli.

Eron jälkeen Eva Longoria on keskittynyt hyvinvointiinsa ja hyväntekeväisyystyöhön. Nyt kaunis näyttelijätär paljasti, ettei hän ole kuntoilun ystävä. Tähti nimittäin vihaa kuntoilua, ja joutuu pakottamaan itsensä aamuisin kuntosalille. Erityisesti aamuiset treenihetket eivät ole Longorian mieleen.

– Minun on pakko kuntoilla aina aamuisin, koska yhdentoista jälkeen en enää löydä siihen motivaatiota. Vihaan kuntoilua. Tanssiminen on hyvä tapa pysyä kunnossa, 37-vuotias Eva Longoria kertoi LOOK-lehdelle.

Näyttelijätär kertoi tarkkailevan ruokavaliotaan, mutta silloin tällöin hän nauttii herkkuhetken ranskalaisilla. Longoria ei syö juurikaan hiilihydraatteja. Upeavartaloinen kaunotar kertoi olevansa tyytyväinen itseensä.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.