Idol-tuomaristo kaaoksessa – taas yksi tuomari jättämässä ohjelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Kahden viime kauden aikana tuomaripenkin takana ovat istuneet Randy Jackson, Jennifer Lopez ja Steven Tyler.

American Idolin tuomaristossa on kuitenkin tapahtunut viime aikoina paljon muutoksia, sillä hiljattain Steven Tyler ja Jennifer Lopez kertoivat jättävänsä sarjan. Nyt näyttää siltä, että myös alusta asti American Idolissa mukana ollut Randy Jackson olisi luopumassa omasta paikastaan tuomaristossa.

Tämä tarkoittaisi sitä, että sarjassa olisi paikat avoinna kahdelle tai jopa kolmelle uudelle tuomarille, sillä tähän mennessä vasta Mariah Carey on varmistunut arvioimaan tulevia tähtiä American Idolin seuraavalle kaudelle.

Muut tuomariston paikat ovat vielä puhtaasti spekulaation alla, vaikka esimerkiksi Nicki Minajin on kerrottu olevan erittäin todennäköisesti mukana. Näyttelijä Charlie Sheen ilmaisi äskettäin kiinnostuksensa Idol-tuomarin pestistä. Taannoin itsekin American Idol -ohjelmassa kisailleen Adam Lambertin kerrotaan myös olevan ehdolla laulukilpailun uudeksi tuomariksi.